scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου


Τη μεταφορά της επιτυχημένης παράστασης «Ζωντανό Ρεμίξ», που απόλαυσε το κοινό στον χειμώνα από το Νίκο Πορτοκάλογλου, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου την...
 1 και στις 2 Ιουλίου.
Η εμπλουτισμένη με καινούρια στοιχεία παράσταση, όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, είναι μία καινούρια ματιά στα τραγούδια και το παλιό του υλικό. «Τα τραγούδια έχουν διασκευαστεί με έναν λιτό ακουστικό ήχο, δίνοντάς τους την απόλυτη πρωταρχική τους μορφή».

Οι τρεις μουσικοί που συνοδεύουν τον μουσικό συνθέτουν μία «μπάντα δωματίου», που εναρμονίζεται απόλυτα με τον χώρο του θεάτρου.

Η πρόταση για την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ, όπως αναφέρει ο ίδιος, προέκυψε πολύ αυθόρμητα, καθώς ο ίδιος πίστευε πως η συγκεκριμένη παράσταση με το λιτό της ακουστικό σχήμα, θα ταίριαζε τέλεια στον χώρο του μικρού θεάτρου της Αρχαίας Επιδαύρου: «Πρόκειται για έναν πολύ ατμοσφαιρικό χώρο με ιδιαίτερη φόρτιση» εξηγεί.

Και ενώ στην Επίδαυρο εμφανίζεται για πρώτη φορά, στο Φεστιβάλ Αθηνών είχε συμμετάσχει τρία χρόνια πριν, με δύο επιτυχημένες συναυλίες στο Ηρώδειο.

Για τη θεραπευτική διάσταση της μουσικής, ο Νίκος Πορτοκάλογλου δηλώνει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ: «Πάντα πίστευα πως η μουσική έχει θεραπευτικό και εμψυχωτικό χαρακτήρα. Γι αυτό επέλεξα για τη συγκεκριμένη παράσταση, τραγούδια από τη καλλιτεχνική μου πορεία, με ιδιαίτερο νόημα όπως το «Τα καράβια μου καίω», «Η δικιά μου Ελλάδα», «Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» και πολλά άλλα.

Για τον δημοφιλή τραγουδιστή, κάθε συναυλία είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να αντιμετωπίσεις τη σημερινή δύσκολη κατάσταση και όχι να ξεφύγεις για λίγο από αυτή.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 10(φοιτητικό) έως 30€, ενώ οι συναυλίες θα αρχίσουν στις 21:30