scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Manu Chao Live στη Θεσσαλονίκη


Οι Manu Chao La Ventura έρχονται με την προοπτική να ταράξουν τα συναυλιακά δρώμενα της χώρας, με ένα μοναδικό σόου, από αυτά που ξέρουν καλά να ετοιμάζουν...


Ο Manu Chao είναι ένας καλλιτέχνης με δυναμισμό, ένταση και αισιοδοξία. Τραγουδά στα αγγλικά, τα γαλλικά, τα γαλικιανά, τα ισπανικά και τα αραβικά, σαν άλλος επαναστάτης επί σκηνής, κατακρίνοντας κάθε μορφή εξουσίας μέσα από τους πολιτικοποιημένους στίχους του.

Σταθερός στις αξίες του, συνεχίζει να μάχεται μέχρι σήμερα, μέσα από τα τραγούδια του, για τις ιδέες και τις αξίες του, ενάντια στην αδικία και στις κοινωνικές ανισότητες. Αγαπά βαθιά τη reggae μουσική και ξέρει να τη συνδυάζει μοναδικά με την punk, την rock και την ethnic. Μαζί με το συγκρότημά του λοιπόν, θα βρίσκεται στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης για μια αξέχαστη συναυλιακή εμπειρία. 

Πληροφορίες: Λιμάνι Θεσσαλονίκης, τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 12 ευρώ, μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 16 ευρώ και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 19 ευρώ. 

Η προπώληση ξεκινά την Τρίτη 8 Απριλίου. Προπώληση από Ticket House, Πλ. Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη, Musicland, Μητροπόλεως 102, 2310 264880, Θεσσαλονίκη, Stereodisk, Aριστοτέλους 4, 2310 262912, Θεσσαλονίκη και Ticket House, Πανεπιστημίου 42, 210 3608366, Αθήνα. 

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014.


Πηγή