scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Μια Γιορτή για το Ποδήλατο | Περιβάλλον | Ανθρώπινο Σώμα - Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 Θεσσαλονίκη








































Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην “άσεμνη” έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση. Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι ένα διεθνές κίνημα και συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί για έβδομη συνεχή φορά στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014. Η απόλυτα ειρηνική γιορτή για την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης, ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου και την ρύπανση που δημιουργεί, για την απεξάρτηση μας από το πετρέλαιο και τις μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, για την απo-ενοχοποίηση του φυσικού γυμνού μας σώματος.

Αντιμετωπίζουμε την κίνηση των αυτοκινήτων με τα γυμνά μας κορμιά σαν τον καλύτερο τρόπο για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια μας. Το σώμα μας είναι ό, τι πιο φυσικό έχουμε και είναι σίγουρα πιο όμορφο από τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων μας. Στην σημερινή κοινωνία της κλειδαρότρυπας το γυμνό σώμα είναι προϊόν εκμετάλλευσης μιας ολόκληρης βιομηχανίας. Απελευθερώστε το!

Η ποδηλατοδρομία έχει ειρηνικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Ζωγραφισμένα και στολισμένα σώματα και ποδήλατα, φυσική διακόσμηση, αξεσουάρ, χρώματα και μουσική θα είναι τα όπλα μας για να διεκδικήσουμε ολοένα και φιλικότερες προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και το ποδήλατο πόλεις. Ελάτε όσοι γυμνοί τολμάτε με κέφι και φαντασία, όπως σας γέννησε η μητέρα φύση έως και μαγιό. Μπορείτε να συμμετέχετε και με άλλα εναλλακτικά μη μηχανοκίνητα μέσα μετακίνησης όπως skate-rollers. Μετά την ποδηλατοδρομία ακολουθεί πάρτι.

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι μια αυτo-οργανωμένη εκδήλωση από ενεργούς πολίτες και υποστηρίζεται από συλλογικότητες της πόλης. Φέτος η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοηθούν για να πραγματοποιηθεί. Ενημερωθείτε για τα νέα μας, παράλληλες εκδηλώσεις, προβολές, βοηθήστε και εσείς στην οργάνωση.

ΠΟΔΗΛΑΤΟ:
ΥΓΕΙΑ | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ | ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
Υποστήριξη: Παιδιά Εν Δράσει | Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης | Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014

www.worldnakedbikeride.gr
Facebook Group http://www.facebook.com/groups/wnbr.gr/

Το Facebook έκλεισε την επίσημη σελίδα/page και ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ για την επαναφορά της στο change.org
http://www.change.org/petitions/facebook-επαναφορά-διεθνούς-γυμνής-ποδηλατοδρομίας-restore-world-naked-bike-ride

[English]
WORLD NAKED BIKE RIDE @ Thessaloniki Greece

It’s time to put a stop to the indecent exposure of people and the planet to cars and the pollution they create. We face automobile traffic with our naked bodies as the best way of defending our dignity and exposing the vulnerability faced by cyclists and pedestrians on our streets as well as the negative consequences we all face due to dependence on oil, and other forms of non-renewable energy.

Every year, in cities around the world, people ride bikes naked to celebrate cycling and human body. The ride demonstrates the vulnerability of cyclists on the road and is a protest against car culture. At Greece only Thessaloniki city holds the ride from 2008 and now days are participating over 2.000 cyclists.

7th World Naked Bike Ride at Thessaloniki Greece
6 JUNE 2014
Location: To be announced

Website in English http://www.worldnakedbikeride.gr/p/english.html

Facebook shutdown our official page. Please sign the petition for the restoration of the fb page of World Naked Bike Ride @ Greece on change.org:
http://www.change.org/petitions/facebook-επαναφορά-διεθνούς-γυμνής-ποδηλατοδρομίας-restore-world-naked-bike-ride

E-Mail info@worldnakedbikeride.gr
E-Mail Group http://groups.google.com/forum/#!forum/worldnakedbikeridegr
Facebook Group http://www.facebook.com/groups/wnbr.gr/
Facebook Event http://www.facebook.com/events/1464084587161760/
Google+ Page http://plus.google.com/108013343744026646687/
Twitter http://twitter.com/wnbr_greece
YouTube http://www.youtube.com/worldnakedbikeridegr
Website http://www.worldnakedbikeride.gr/
Website in English http://www.worldnakedbikeride.gr/p/english.html
International Website http://www.worldnakedbike.org/