scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ONE LOVE Reggae Ideas 5 Years Party: BIG GIGANTIC | FUNDRACAR | VLASTUR | YAZ | CTN


ONE LOVE Reggae Ideas: The 5-Υears Birthday Party!

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014
Levare (Ιερά οδός 76 κ Σπύρου Πάτση)

BIG GIGANTIC (US) 1st Live in Greece
FUNDRACAR Full-band live
VLASTUR Dub set 
YAZ Dj set 
CTN Warm up dj set
+ more surprises…

Η One Love Reggae Ideas γιορτάζει τα 5 χρόνια της και σας προσκαλεί σε ένα μεγάλο πάρτυ την Παρασκευή 12/12. Μια μουσική γιορτή που θα φιλοξενήσει μερικά από τα πολύ αγαπημένα μουσικά είδη της ομάδας – reggae, dub, dubstep, hip-hop, funk - και special guests: για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα από τα σημαντικότερα ανερχόμενα ονόματα της αμερικάνικης ηλεκτρονικής σκηνής, τους τρομερούς Big Gigantic. Αλλά όχι μόνο αυτούς, καθώς στη σκηνή ακόμη θα δείτε την καλύτερη reggae/dub πάντα της πόλης τα τελευταία χρόνια, τους Fundracar, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες dub παραγωγούς, τον Vlastur, τον ανερχόμενο Yaz, τον Ctn και άλλες εκπλήξεις… Ένα μεγάλο πάρτυ στην αρχή της εορταστικής περιόδου του Δεκεμβρίου, που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με δυνατά beats σε έναν από τους καλύτερους συναυλιακούς χώρους της πόλης.
Μην το χάσετε!


Εισιτήρια
Προπώληση: 5 (περιορισμένος αριθμός) και 8 ευρώ.
E-Tickets: http://oneloveathens2014.eventbrite.com/



BIG GIGANTIC
Οι Big Gigantic είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της αμερικάνικης ηλεκτρονικής σκηνής. Η ικανότητά τους να αναμειγνύουν τα beats τους με πολύ δυνατές μπασογραμμές και πρωτότυπες μελωδίες από το 2008 όταν και σχηματίστηκαν έφτασε σε άλλο επίπεδο το 2011 με την κυκλοφορία του ‘Nocturnal’, το οποίο και τους καθιέρωσε στον κόσμο της σύγχρονης ηλεκτρονικής, χορευτικής και hip-hop μουσικής. Το Φεβρουάριο του 2014 κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους άλμπουμ ‘The Night is Young’. Κανένα είδος μουσικής δεν είναι εκτός ορίων για τους Big Gigantic και με την ίδια άνεση πειράζουν από funk και dubstep μέχρι house και hip-hop μουσική.
Μετά την αποφοίτησή του από το μάστερ που έκανε πάνω στη jazz στο Manhattan School of Music, ο Dominic Lalli άρχισε να παίζει με τον Jeremy Salken, κάνοντας πειραματισμούς με μουσική που έπαιζε dj με live όργανα. Το δίδυμο γρήγορα έγινε πολύ γνωστό για τα εκρηκτικά του live το 2008 και την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ ‘Fire it Up’ και έκαναν την πρώτη τους μεγάλη περιοδεία στην Αμερική. Από τότε έχουν παίξει αναρίθμητες συναυλίες σαν headliners και σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της Αμερικής και φυσικά κάνουν το δικό τους πάρτυ, το περίφημο ‘Rowdytown’ στο τεράστιο Red Rocks, που έχει γίνει sold out και τις δύο φορές από το 2012. Τα live τους είναι μια μοναδική εμπειρία με το δίδυμο να είναι στα controls, στα ντραμς, στο σαξόφωνο και στα πλήκτρα, παίζοντας τα πιο δυνατά τους κομμάτια από όλους τους δίσκους τους αλλά και τα τρομερά ρεμίξ που έχουν κάνει (Aloe Blacc – I need a dollar, Wiz Khalifa – Black and Yellow, B.I.G.- Notorious Thugs)
Website: http://biggigantic.net/
Facebook: https://www.facebook.com/BigGigantic
Youtube: http://www.youtube.com/user/BigGigantic


FUNDRACAR
Το συγκρότημα Fundracar είναι μια 8-μελής πολυπολιτισμική reggae κολεκτίβα σε πλήρη αρμονία μουσικών αντιλήψεων, με έμφαση στην dub rock και ganja funky αισθητική. Οι στίχοι τους περιγράφουν καταστάσεις με μια σουρεαλιστική προσέγγιση της σύγχρονης πραγματικότητας. Εχουν παίξει δίπλα σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς reggae σκηνής όπως οι Groundation, Alpha Blondy, Dub Incorporation, κ.α. Περιγράφοντας τον ήχο τους οι ίδιοι γράφουν: o ρυθμός, ένα ψυχότροπο χαρμάνι “μαύρης μουσικής κουλτούρας” (reggae - dub – funky) και διεστραμμένης βαλκανικής εκστατικότητας, διαμορφώνει ένα καθαρόαιμο μουσικό χαρακτήρα που, σε συνδυασμό με πόνο βγαλμένο από το δρόμο, σου αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι του.
Μην τους χάσετε...
FB: https://www.facebook.com/pages/Fundracar-Official/175535419152944?fref=ts

VLASTUR
Μουσικός και παραγωγός, ο Vlastur μετράει 32 επαγγελματικά χρόνια στο χώρο της μουσικής. Είναι απόδειξη ότι τα νέα μουσικά ρεύματα ακουμπούν διαφορετικές ηλικίες - ανάμεσα στους γνώστες. Σαν παραγωγός θεοποιεί το μπάσο, που το ονομάζει «πρώτο βιολί». Ηχογραφεί ασταμάτητα υπέροχες μουσικές που πολλές από αυτές παίζει στα δικά του σετ ως dj ενώ ταξιδεύει και στο εξωτερικό για να παίξει σε διοργανώσεις. Έχει συμμετοχές σε φεστιβάλ σε Γαλλία, Ινδία και Ουγγαρία και έχει εξελιχθεί στο πιο σημαντικό ίσως όνομα της ηλεκτρονικής dub στη χώρα μας.
FB: https://www.facebook.com/vlastur

YAZ
O YAZ είναι ενεργό μέλος των Shut the Fuck Up, των τρομερών παιδιών της edm σκηνής της πόλης. Θα τον βρείτε να συμμετέχει είτε παίζοντας είτε διοργανώνοντας μερικά από τα πιο δυνατά πάρτυ που παίζουν στην underground σκηνή της πόλης και αναμένουμε να μας ταρακουνήσει για τα καλά με τις μουσικές του το βράδυ της Παρασκευής 12 -12.