scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

MASHDOWN45 Meets JEPH1 @ 420 BAR ★ THIS SUNDAY!


★★ MASHDOWN45 (Dubwise Hi-Fi) :

Φανατικός συλλέκτης reggae βινυλίων με ιδιαίτερη αγάπη στην ‘Roots Reggae’ από την δεκαετία του 70 μέχρι τις αρχές του 80. 

Τις χαρακτηριστικές μουσικές επιλογές του τις μοιράζεται με το κοινό από το 1999. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει παίξει support σε σημαντικές συναυλίες, όπως The Wailers στο Gagarin, Israel Vibration στον Μύλο θεσσαλονίκης. 

Έχει παίξει σε διάφορα φεστιβάλ οπώς Samothraki Gathering & Rastavibe Festival (Ασπροβάλτα), και γνωστά bar/clubs της Αθήνας (122, Κύτταρο, Bios, Red Sea, και πολλά άλλα), αλλά και του εξωτερικού The Telegraph (Brixton/London), Dragon Bar (Shoreditch/London). 

Επίσης έχει παίξει μουσική σε ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως RadioFabrik (Salzburg / Αυστρία) & σε εκπομπές Internet radio οπώς Bass Olympics (Reload Radio), Romantic Radio (Stockholm), Basstards (Paranoise Radio).

★★ JEPH1:

DJ και μουσικός παραγωγός απο την Αθήνα και τώρα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Η μουσική του ακούγεται στο ραδιόφωνο, σε clubs, raves στην Αγγλία, Ελλάδα καθώς και σε φεστιβάλ στην Κροατία, όπως το Outlook Festival στο οποίο έπαιξε 3 συνεχόμενες χρονιές. Τους τελευταίους μήνες έκανε dj sets στην Δανία, Γερμανία και σε πόλεις της Αγγλίας όπως Bristol, London, Birmingham και Brighton.

Τα set του αποτελούν ενα σύνολο διαφορετικών tempos και αναδεικνύουν της χαμηλές συχνότητες. Η αγάπη του για την Roots Reggae και τον “Dubwise” ήχο μεγαλώνει όλο και περισσότερο, με συνέπεια τα set του να είναι μια επίδειξη της αγάπης αυτής συνδυασμένης με διάφορα υβρίδια της σύγχρονης Dub μουσικής με έμφαση στο μπάσο και τους εναλασσόμενους ρυθμούς.

Πρόσφατα, κάποια απο τα κομμάτια του ακούστηκαν σε χώρες όπως, Νεα Ζηλανδία, Ολλανδία, Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Βέλγιο και επίσης επιλέχθηκαν απο ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Rinse FM & Sub FM. Είναι πλέον μέλος της -βασιμένης στο Λονδίνο- δισκογραφικής εταιρείας ‘MindStep’ οπού και κυκλοφόρησε την συνεργασία του με τον μουσικό και vocalist I-Mitri με τίτλο ‘’Blaze’’. Το κομμάτι αυτό έγινε remix απο το θρυλικό Reggae/Dub δίδυμο Dubkasm απο το Bristol.

Ο Jeph1 έχει εμφανιστεί στις ίδιες βραδιές με Mala, Vibronics, Channel One, Pinch, Kromestar, Commodo, Gantz και άλλους.