scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Reggaevibes Music Festival 15 August 2015


Ένα μαγικό βράδυ υπό τους ήχους της παγκόσμιας Reggae - Dub μουσικής σκηνής υπόσχονται οι εκπληκτικοί DREADZONE, ο θρυλικός ΕARL 16, οι VIBRONICS, ο πλέον καταξιωμένος Έλληνας παραγωγός της dub μουσικής PROFESSOR SKANK μαζί με τον mc J FAYA, τους SKG'S DUB ΑLLIANCE και η ομάδα κρουστών «Εν ρυθμώ», στο πιο δυνατό Beach Party του καλοκαιριού στην παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο.
Το Σάββατο 15 Αύγουστου 2015 αντιστεκόμαστε στη κρίση, ανεβάζοντας το line up και με τιμή υποδεχόμαστε ξανά, μετά από έντονη απαίτηση του κοινού μας και ενώ αναγνωρίστηκε ως το καλύτερο Reggaevibes φεστιβάλ στα εννιά χρόνια δράσης του, τους εκρηκτικούς Dreadzone Sound System. Από τα μεγαλύτερα dub-reggae dance group της Βρετανικής σκηνής και με τις περισσότερες εμφανίσεις στο Glastonbury Festival, σε ένα από τα διασημότερα μουσικά φεστιβάλ παγκοσμίως, έχουν καταφέρει τα περισσότερα κομμάτιά τους να βρίσκονται στα top-10 hits στα charts της Αγγλίας. Ο πάντα πρωτοπόρος ήχος τους, ένα μείγμα από dub, reggae, electronica μετατρέπει τα live τους στα πιο εκρηκτικά πάρτι. Μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους album "Escapades", το 2015 τους βρίσκει στα 21 χρόνια δημιουργικής πορείας, επισφραγίζοντάς την με την επανακυκλοφορία του 4ου άλμπουμ τους «Sound». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τους ιστότοπους:
Επίσης με μεγάλη μας χαρά συναντάμε ξανά τον Earl 16 έναν από τους μεγαλύτερους εν ενεργεία singer artist της reggae μουσικής με μοναδικές συνεργασίες και δικές του δισκογραφικές δουλειές που έχουν σφραγίσει τη μουσική της Τζαμάικα. Με συμμετοχές στους Leftfield, Roots Radics Band και Heptones έχει δημιουργήσει ως παρακαταθήκη δεκάδες επιτυχίες με παγκόσμια εμβέλεια και με αμέτρητες εμφανίσεις σε Jamaica, Ευρώπη και Αμερική. Εμφανίζεται on stage για να μας ταξιδέψει με τη μοναδική μελωδική του φωνή.
Στα εννιά χρόνια δράσης του φεστιβάλ θα μας τιμήσουν και οι Vibronics. Απεθείας από το Λονδίνο και την πρώτη γραμμή της Αγγλικής Roots- electro Dub μουσικής σκηνής, ο Steve Vibronics, από το Leicester μαζί με τον Madu Messenger, το πιο πολύτιμο φωνητικό μυστικό της πόλης, υπόσχονται να μας χαρίσουν “βαριά Dubwise μουσική που θα ανυψώσει το πνεύμα και την ψυχή. Αναμείνατε ένα μουσικό ταξίδι από εκλεκτούς κλασσικούς ήχους της Jamaica, μέχρι και αποκλειστικές νέες μουσικές συνθέσεις μας, απ'ευθείας από το studio...” (Steve Vibronics, 4.2013). Οι περισσότερες από 40 δισκογραφικές παραγωγές της θρυλικής πλέον δισκογραφικής εταιρείας των Vibronics, με επωνυμία Scoops records, είναι τεκμήριο αυτής της θέσης, όπως επίσης και μια σειρά από άλμπουμ, singles, remixes και συμπαραγωγές με εκατοντάδες δισκογραφικές εταιρίες και παραγωγούς, που συμπεριλαμβάνουν τις παγκόσμιας ακτίνας εταιρείες Universal Egg, Jarring Effects, Dubhead και Jah Tubby. Τους υποδεχόμαστε για να μας παρουσιάσουν το καινούργιο τους άλμπουμ «The return of Vibronics», που εχει ως τώρα αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.
https://www.facebook.com/Vibronics
www.myspace.com/vibronicsdubmusic
Τον Professor Skank ο πιο γνωστός Έλληνας παραγωγός Dub, έχοντας μια σημαντική διεθνή παρουσία με πολλές κυκλοφορίες και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της reggae-dub σκηνής, όπως Mad Professor, Zion Train, τον κορυφαίο λονδρέζο MC Afrikan Simba, τους Love Grocer καθώς και δυο remix που του εμπιστεύτηκαν με τις φωνές των Max Romeo και Brinsley Ford των Aswad! Με βάση πάντα το στούντιό του παράγει αδιάκοπα μουσική, συνεργάζεται με διεθνείς εταιρείες διανομής, εξάγοντας τη δουλειά του σε Αγγλία, Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες δημιουργώντας έτσι μια διεθνή καριέρα της οποίας το αποκορύφωμα ήταν η συμμέτοχή του στο Glastonbury Festival, ως η πρώτη ελληνική παρουσία. Μαζί του στην σκηνή ο mc J Faya
https://www.facebook.com/Professor-Skank
https://www.facebook.com/jfyahmoca
Τέλος, το Soundsystem των skg's dub alliance απαρτίζουν οι: Big Shine, Digital Monk και Lorrd. Προερχόμενοι από διαφορετικά μουσικά Projects ο καθένας (Ρόδες United-Moriginal Beats-Κακό Συναπάντημα), μα με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την Bass κουλτούρα, συνθέτουν ένα δυναμικό τρίο που δεν άργησε να τραβήξει την προσοχή του κοινού. Έχοντας στο ενεργητικό τους πολυάριθμες εμφανίσεις στην Ελλάδα και μοιραστεί την σκηνή με μεγάλα ονόματα της εγχώριας σκηνής αλλά και του εξωτερικού (Dub Pistols, Soom T, Asian Dub Foundation, Taiwan Mc,Groundation,Alborosie, Zion Train,Dub Incorporation,Dub Fx,Amit κ.α.), υπόσχονται κάθε φορά ενα μοναδικό show με πολύ μπάσο, ζωντανά Percussions, Scratches και διπλούς χρόνους στα μικρόφωνα. Ξεχωριστά, αλλά και σαν ομάδα, έχουν κυκλοφορήσει δουλειές τους σε διάφορες δισκογραφικές εταιρίες του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού (Breathe Records(GR), Reggaewise(GR), Gradient Audio(USA) Dubtribu Records(UK), Iron Shirt Records(UK) κ.α.
Related Links:
www.facebook.com/pages/Big-Shine-FYAH-FIST/160779927305539?fref=ts
www.facebook.com/digitalmonk77?fref=ts
www.paranoiseradio.com
www.facebook.com/moriginalbeats?fref=ts
Τη βραδιά ανοίγουν οι Lew Jah και Vertigo με Dj set.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.reggaevibes.gr
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Τιμή εισόδου: 15 euro
Προπώληση εισιτήριων: 10 euro