scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

★ I'n'Ity connection meets IRIE Action sound system


★ I'n'Ity connection playing once a month @ Μικρό cafe start the season with the mighty IRIE Action sound system (mini sound)

rocksteady, roots and dub tunes riddimwise & otherwise

line up..
22.00 - 00.00 ★ I'n'Ity connection inna rocksteady mood / the roots of the roots
00.00 - 02.00 ♕ IRIE Action Sound System
02.00 - closing ★ I'n'Ity connection

Το ★ I'n'Ity connection (Collie Youth & Mat Shunyo) δημιουργήθηκε στις αρχές του 2015 από δύο πρώην μέλη του THC Sound System, την παλαιότερη και μακροβιέστερη ομάδα selectors, που υπάρχει στην Ελλάδα. Έχουν κάνει αναρίθμητες εμφανίσεις σε διάφορα clubs, festivals και events σε παραλίες της Αττικής και της Ελλάδας γενικότερα. Επίσης, ήταν ραδιοφωνικοί παραγωγοί επί δυόμιση χρόνια σε δύο σταθμούς έχοντας κάνει 100 εβδομαδιαίες διαδρομές/εκπομπές με το reggae train.
Από το περασμένο Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, έχει ξεκινήσει η καινούρια τους εκπομπή στον Dice Webradio (www.diceradio.gr) στις 12 το μεσημέρι.
Φέτος, με τη νέα σεζόν, θα παίζουν μία φορά τον μήνα στο Μικρό Cafe (the roots corner of town).

Για το ξεκίνημα, special guest είναι το IRIE Action Sound System (Oldjohn / Soundman / K-Mood)

Η ομάδα του IRIE Αction Sound System ξεκίνησε το 2005 (ως URM) να δημιουργεί το δικό της ηχοσύστημα από ηχεία φτιαγμένα στο χέρι. Από το 2005 ως σήμερα έχει διοργανώσει και συμμετάσχει σε πολλές reggae/dub βραδυές με καλλιτέχνες από Τζαμάικα και Ευρώπη καθώς και πολυάριθμες με εγχώριους. Tο 2009 κυκλοφόρησε την πρώτη μουσική παραγωγή σε 12'' βινύλιο με τίτλο ''love inna pollution'' με τη συμμετοχή των Ranking Joe, Ranking Trevor και Fitta Warri και τo 2010 τη δεύτερη παράγωγη σε 10'' βινύλιο με τίτλο ''Zion march'' με τη συμμετοχή των Εarl Zero και Ranking Forrest.

BLESS