scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Insom + Captain Live Trumpet | Στη Στοα soul*Bass


O Insom έρχεται στη Στοά μαζί με Live τρομπέτα από τον Captain!
Warm up: Tsaros, Junglebunny

more info:
-------------------------------
INSOM [Dub Riots/Urban Danja]
--------------------------------
Ο Insom (Μέντης Γαβριήλ) γεννήθηκε το 1987 από γονείς μουσικούς στο Παρίσι, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Όντας σε μουσικό περιβάλλον, ασχολήθηκε με κλασική μουσική από 8 χρονών και τελείωσε μουσικό λύκειο. Στην εφηβεία γνώρισε την ηλεκτρονική μουσική, το graffiti και το cubase. Μετά από χρόνια προσπαθειών, κυκλοφόρησε τα πρώτα του κομμάτια το 2008, ενώ από το 2011 και μετά συνεργάζεται με γνωστές ευρωπαϊκές και όχι μόνο drum & bass δισκογραφικές, Disturbed, Sinuous, Ammunition, AbductedLTD κ.ά.
Ο Insom δεν έχει βάλει όρια στις μουσικές του ανησυχίες και τα styles είναι πολλά. Θα τον ακούσετε να παίζει κυρίως neuro drum & bass, αλλά ανάλογα το πού και το πότε, εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με reggaedub/ dubstep/ breaks και techno.
Έχει παίξει σε Βέλγιο, Ολλανδία, Ισπανία, Ισραήλ και Βουλγαρία, σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα σε διάφορες πόλεις (Athens Legalize, Beach Street, Αντιρατσιστικά κ.ά), και έχει μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως οι Noisia, Dope DOD, Gaudi, Neonlight, Audio.

Links:
https://soundcloud.com/insomud
https://www.facebook.com/insomAthens


-------------------------------
Captain
--------------------------------



-------------------------------
Tsaros
--------------------------------
Ο Δημήτρης Tσαρουχάς a.k.a. Tsaros γεννήθηκε στις 7 Απριλίου του 1982 στην Κατερίνη.
H ενασχόληση του με την μουσική ξεκίνησε πριν από 14 χρόνια. Αρχικά ασχολήθηκε με την funk και στην συνέχεια εξελίχθηκε σε breaks, breakbeat και σε drum n bass. Σε γενικές γραμμές η μουσική του είναι freestyle. έχει παίξει σε μεγάλα bars και clubs ανα την Ελλαδα αλλα και την Ευρωπη καθώς επίσης είχε πάρει και μέρος στο Reworks Festival που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Θεσσαλονίκη . Στο ενεργητικό του περιλαμβάνει συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες οπως Noisia, The Upbeats, Billain, Telekinesis, Cooh, L33, Disphonia, Insom, Dub Phizix, Asian Dub Foundation, Pendulum, The Bug, Doctor P, Zeads Dead, Zomboy, Trollphace, Laxx, D-jahsta, Senser, dj Krush, Dub Pistols, mc Brother Culture, Bent, dj Vadim, Guts, Dub Pistols, Basement Freaks, Cayetano, Mungos hi-fi, Deekline, καθώς και με πολλούς άλλους.