scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Irie Action Sound System celebrating 10 years anniversary!


Το IRIE Action Sound System γιορτάζει τα 10 χρόνια του και έχει προσκεκλημένους στο μικρόφωνο, τοn Ganja Tree και τον Ras Daniel Ray.Την βραδυά θα ξεκινήσουν οι I'n'Ity connection .


IRIE Action Sound System celebrating 10 years anniversary.

Special guest pon mic GANJA TREE & RAS DANIEL RAY.

Opening I'n'Ity connection.

DAMAGE 8 EUROS + BEER

Με κοινή βάση την αγάπη για τη ρέγκε μουσική και επηρεασμένοι από την Τζαμαικάνικη κουλτούρα των Soundsystems ξεκινήσαμε το 2005 σαν URM με μέλη τους Man’O, Oldjohn, Nesco. Έχοντας δημιουργήσει ένα μικρό ηχοσύστημα κάναμε τις πρώτες μας βραδυές στην πολυτεχνειούπολη. Στην συνέχεια έχοντας μπει στο 2009 σαν Irie Action με τον Soundman πλέον στην ομάδα, ενισχύσαμε βήμα βήμα τον ήχο για να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μεγαλύτερων χώρων κάνοντας και κάποιες βραδυές με καλλιτέχνες από Ευρώπη και Τζαμάικα (Uwe Banton, Earl Sixteen, U-Brown, Ras Daniel Ray, Marlene Johnson, Ηorace Martin, King Shiloh). Μέσα στο 2009-2010 κυκλοφορήσαμε σαν Irie Action δύο βινύλια σε συνεργασία με τους Ranking Joe, Ranking Trevor, Fitta Warri, Earl Zero, Ranking Forest
με τον Έλληνα παραγωγό και μουσικό Outspoken Brothers. Μέχρι σήμερα συνεχίζουμε εξελικτικά να κάνουμε Reggae/Dub βραδυές με βασικό κορμό τους OldJohn,Soundman,Nesco,K-Mood.