scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Panda Dub live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

O Upnloud και ο πολυχώρος WE υπερήφανα παρουσιάζουν την επιστοφή του Panda Dub!!! 

O πολυτάλαντος Panda Dub επιστρέφει μετά τη sold-out εμφάνιση του για ένα ξεχωριστό live! Μαζί του οι Spare Me, Tsaros και SKG’s Dub Alliance!!!

Η Παρασκευή 20 Μαϊου μπορεί να θεωρείται πλέον ως μια γιορτή για την Dub – Bass κουλτούρα, μιας και εκείνη την βραδιά για 5 ώρες θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο γαλαξία της Dub…

Ο Panda Dub είναι πλέον από τους κυριότερους εκπροσώπους της Dub κουλτούρας, τα live του είναι μια ξέφρενη τελετή μυσταγωγίας, το κοινό απλά αφήνεται στο ρυθμό του! Ένα κράμα Bass – Dub – Ethnic – Reggae – Stepper, το οποίο γνωρίζουν πλέον όλοι ότι είναι ο ήχος του Panda Dub.

Την Παρασκευή 20 Μαϊου ο Panda Dub επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και τον πολυχώρο WE για να κυριεύσει μυαλό και σώμα, όλες οι αισθήσεις να αφεθούν στο ρυθμό του και να είναι μια ακόμα αξέχαστη βραδιά...


Presale spots
Public // Seven Spots // Viva.gr

EarlyBird Tickets :10 euros - SOLD OUT
(100 εισιτήρια μέχρι Δευτέρα 11 Απριλίου)
Presale : 12 euros
(100 εισιτήρια μέχρι Πέμπτη 12 Μαίου)
Presale / Spot : 15 euros

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Panda Dub (FR)
More Acts To be Announced
Saturday 21.05.2016 | Votanikos Plus 
EarlyBird Tickets :10 euros (SOLD OUT)
Presale : 12 euros | Spot : 15 euros

Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήταν να βρεθείτε επιβάτες σ’ ένα διαστημικό σκάφος που τη θέση του οδηγού την έχει πάρει ένα Panda, μπορείτε να πάρετε την απάντηση σας το Σάββατο 21 Μαΐου που αναχωρεί το σκάφος του Panda Dub από το ακρωτήριο του Βοτανικός Plus, για ένα ταξίδι με προορισμό άγνωστους μουσικούς πλανήτες στον γαλαξία του Cosmic Electro Dub. Ξεχάστε πολλά από αυτά που ξέρετε κι ετοιμαστείτε για διαστημικές καταστάσεις. Μια ανυπέρβλητη και δυναμική dub άνευ προηγουμένου που εξαφανίζει κάθε βαρύτητα. Συμπαντικά ηχοτοπία και καταδύσεις στον ωκεανό του διαστήματος. Η φουτουριστική Dub είναι εδώ και τη φέρνει ο Panda Dub. Ένας ευλογημένος Γάλλος μοναχός του τάγματος της dub που θα σαρώσει πνεύμα και σώμα σε μια αποθέωση της σκηνής. Με Sold out στη Θεσσαλονίκη σε μια μεγαλειώδη εμφάνιση πριν ένα χρόνο έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, για να τυλίξει με τους ομιχλώδεις ήχους του, τους πάντες και τα πάντα στην πρωτεύουσα.

Ο Panda Dub, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Dub του σήμερα αλλά κυρίως του αύριο θα μας παρουσιάσει τη δική του ξεχωριστή οπτική, ένα τέλειο μείγμα από ethnic δείγματα, edgy και powerfull electro tunes με έντονο βαρύ ρυθμό. Ένας καλλιτέχνης που με εξωφρενικό τρόπο φροντίζει τα album που παράγει να διαδέχονται ιδανικά και εξελικτικά το ένα το άλλο. Ο τύπος αυτός από τη Γαλλία είναι κυριολεκτικά το κάτι άλλο. Κάνει εδώ και κάμποσο καιρό τη δική του μουσική επανάσταση εμπνευσμένη από τις σκηνές της Αγγλίας και της Γαλλίας. Έχει δημιουργήσει ένα καθαρά δικό του στυλ σαν dub καλλιτέχνης με reggae roots, αγγλική stepper και γαλλική electro dub να πλαισιώνουν τη μουσική του, χωρίς όμως οι επιρροές του να περιορίζονται μόνο εκεί άλλα, αντίθετα, με τα χρόνια τείνουν ολοένα να εκτείνονται και σε άλλες μουσικές κουλτούρες από ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι το πάντα απαιτητικό αγγλικό κοινό τον έχει κυριολεκτικά λατρέψει.

Ό, τι και να πει κανείς για τις δημιουργίες του Panda Dub είναι λίγο. Ένας οραματιστής με νέα οπτική και διαρκή διάθεση για εξέλιξη. Ξεκάθαρα αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη ότι η γαλλική dub σκηνή είναι ακόμα ενεργή και έχει μπροστά της λαμπρό μέλλον. To Σάββατο 21 Μαίου είναι βέβαιο πως ο Panda Dub θα μας εκπλήξει με τις φουτουριστικές dub παραγωγές του και θα μας χαρίσει μια βραδιά που θα αξίζει να θυμόμαστε για πολύ καιρό.

H προπώληση θα ξεκινήσει την Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 12:00.
Στην πρώτη φάση της προπώλησης το εισιτήριο θα κοστίζει 10 ευρώ.
Στη συνέχεια η τιμή θα διαμορφωθεί στα 12 ευρώ ενώ στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.

Εισιτήρια διατίθενται τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots,Reload,Media Markt και online στο Viva.gr!


**Για το Γραφείο Τύπου επικοινωνήστε :

Παπαπετρίδης Άγγελος
Mob 1: 6946 | 826531
Mob 2: 6980 | 508752
E-mail 1: apapapetridis@yahoo.gr
E-mail 2: press@enterevents.gr
Skype: aggelos.papapetridis