scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Skarra Mucci Live 17/11 we Θεσσαλονίκη - 19/11 Χυτήριο Αθήνα


Ο Skarra Mucci είναι ένας από τους πιο γνωστούς reggae – dancehall τραγουδιστές αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Τα πρώτα του βήματα πραγματοποίησε στην γερμανική reggae σκηνή και γρήγορα έγινε ένας από τους πιο “πολύπλευρους’’ καλλιτέχνες της γενιάς του. Με το στυλ του να εναλλάσσεται συνεχώς μεταξύ της soul και gospel σε hip hop και reggae και με το ατελείωτο flow και την δημιουργικότητα του, δίκαια πήρε τον τίτλο «lyric millionaire».

Από τον πρώτο του δίσκο “Rise & Shine” το 2007, στον “912” το 2009, ενώ το 2010 κυκλοφορεί ένα crossover hip hop δίσκο με τίτλο
 “Skarraschizzo”. To 2012 κυκλοφορεί το “Return Of The Raggamuffin”, έναν δίσκο αφιερωμένο στη χρυσή εποχή της Dancehall, ενώ δύο χρόνια μετά κυκλοφορεί το “Greater than great”. Στον τελευταίο δίσκο του που κυκλοφόρησε μέσα στο 2016 με τίτλο “Dancehall President”, συμπεριλαμβάνεται και το κομμάτι “Original”, έπειτα από συνεργασία με τον Έλληνα παραγωγό Blend Mishkin.

Με πολλές ζωντανές εμφανίσεις ανά την υφήλιο, δίπλα σε γνωστούς καλλιτέχνες της reggae και dancehall μουσικής σκηνής, όπως Beenie Man, T.O.K., Chezidek, Kiprich, Dub Incorporation κ.α. και πολλά singles που έγιναν hits, όπως Movie Star, Greater Than Great, Dreader Than Dread, My Sound, Life so rich κ.α. είναι από τους καλλιτέχνες, που αξίζει να παρακολουθήσεις ζωντανά έστω και για μια φορά στη ζωή σου.

Την σκηνή θα μοιραστούν μαζί του ο dj Inity (Undisputed Records), ο γνωστός Έλληνας παραγωγός και dj Blend Mishkin (Rewind Guaranteed), οι SKG's Dub Alliance με ένα δυναμικό dub bass live και ο Th Style με ένα warm up set, σε new roots ρυθμούς.

Blend Mishkin

O Blend Mishkin αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της reggae μουσικής σκηνής. Παραγωγός και dj με πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό του με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως, Skarra Mucci, Gappy Ranks, Exco Levi, Screetchie Dan, Jamalski, Carlton Livingstone κ.α. και με κυκλοφορίες του σε σε labels όπως η Cast-a-Blast, Nice Up, Irish Moss, Tru Thoughts, Shadow Records αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πιο δραστήριους παραγωγούς του είδους. Ο τελευταίος του δίσκος "Survival of the fittest" παίρνει πολύ καλές κριτικές από την reggae μουσική σκηνή.
Αναμένουμε τη νέα του δουλειά σε συνεργασία με τον Promise No Promises, η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα από το νέο του label Rewind Guaranteed.

SKG's Dub Alliance

Το Soundsystem των "SKG 'S DUB ALLIANCE"απαρτίζουν οι:Big Shine,Digital Monk και Lorrd. Προερχόμενοι από διαφορετικά μουσικά Projects ο καθένας(Ρόδες United-Moriginal Beats-Κακό Συναπάντημα), μα με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την Bass κουλτούρα, συνθέτουν ένα δυναμικό τρίο. Έχοντας στο ενεργητικό τους πολυάριθμες εμφανίσεις στην Ελλάδα και έχοντας μοιραστεί την σκηνή με μεγάλα ονόματα της εγχώριας σκηνής αλλά και του εξωτερικού (Dub Pistols, High Tone, Mad Proffessor, Dub Fx, Radikal Guru, Amit, Zion Train, Groundation, Alborosie, Dub Inc, Asian Dub Foundation, κ.α.), υπόσχονται κάθε φορά ενα μοναδικό show με πολύ μπάσο, ζωντανά Percussions,Scratches και διπλούς χρόνους στα μικρόφωνα.

Th Style

Dj και παραγωγός με επιρροές απο τη τζαμαϊκανή reggae μέχρι και τη hip hop των '90. Ένας καθαρά freestyle dj με releases και remixes σε συνεργασία με Fedzilla, MrBigk και άλλους, αλλά και ακυκλοφόρητα mash ups και re-edits τα οποία θα ακούσει κανείς στα live set του.
https://soundcloud.com/thstyle


https://www.facebook.com/events/135479113581542/
https://www.facebook.com/beateliteproductions/photos/gm.292396601160729/721931927963876/?type=3&theater