scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

IRIE Action sound system meets ★ I'n'Ity connection


IRIE Action Sound System Meets ★ I'n'Ity connection Inna Strictly Roots Rock Reggae Session.

Starts: 11:30
Damage: 6euro + Beer
Χυτηριο Theatre & ART Cafe




Το ★ I'n'Ity connection (άινιτι κονέξιον) δημιουργήθηκε στις αρχές του 2015 από δύο πρώην μέλη του THC Sound System, την παλαιότερη και μακροβιότερη ομάδα selectors που υπάρχει στην Ελλάδα. Η Mat ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του THC (1989) και ο Collie Youth μπήκε στην ομάδα λίγα χρόνια αργότερα. Έχουν κάνει αναρίθμητες εμφανίσεις σε διάφορα clubs, festivals και events σε παραλίες της Αττικής και της Ελλάδας γενικότερα.
Είναι resident selectors στο Μικρό cafe (the roots corner of town) και εκπέμπουν διαδυκτιακά στον Dice Webradio κάθε Σαββατοκύριακο στις 12το μεσημέρι.
Ο Collie και η Mat τρέφοντας ιδιαίτερη αγάπη στις μουσικές που χτυπάνε στον ρυθμό της καρδιάς, επιλέγουν rocksteady, roots και dub από τη χρυσή εποχή της reggae, με αδυναμία στα riddims...


IRIE Action Sound System
Με κοινή βάση την αγάπη για τη ρέγκε μουσική και επηρεαζόμενοι από την Τζαμαικάνικη κουλτούρα των Soundsystems ξεκινήσαμε το 2005 σαν URM με μέλη τους Man’O, Oldjohn, Nesco. Έχοντας δημιουργήσει ένα μικρό ηχοσύστημα κάναμε τις πρώτες μας βραδυές στην πολυτεχνειούπολη. Στην συνέχεια έχοντας μπει στο 2009 σαν Irie Action πλέον, ενισχύσαμε βήμα βήμα τον ήχο για να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μεγαλύτερων χώρων κάνοντας και κάποιες βραδυές με καλλιτέχνες από Ευρώπη και Τζαμάικα (Uwe Banton, Earl Sixteen, U-Brown, Ras Daniel Ray, Marlene Johnson, Ηorace Martin, King Shiloh). Μέσα στο 2009-2010 κυκλοφορήσαμε σαν Irie Action δύο βινύλια σε συνεργασία με τους Ranking Joe, Ranking Trevor, Fitta Warri, Earl Zero, Ranking Forest. Μέχρι σήμερα συνεχίζουμε εξελιχτικά να κάνουμε Reggae/Dub βραδυές με βασικό κορμό τους OldJohn,Nesco,K-Mood.