scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

PANDA DUB with Mayd Hubb [Fra] & Krak In Dub [Arg] :Sat 6.5.2017


Φωτογραφία του χρήστη Principal Club Theater.
PANDA DUB w/ Mayd Hubb + Krak in Dub + more guests 
Σάββατο 6 Μαίου 2017 @ *NEW* Principal Club Theater @ Fix

Ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της σύγχρονης ευρωπαϊκής dub σκηνής, ο Γάλλος Panda Dub, έρχεται στη Θεσσαλονίκη με το καινούριο του άλμπουμ στις αποσκευές του και special guest τον Mayd Hubb, dub παραγωγό επίσης και στενό συνεργάτη του. Εκτός από τους Panda Dub & Mayd Hubb, στα decks θα ανεβεί και ο Αργεντινός Krak in Dub, πρωτοπόρος της jungle σκηνής, και άλλοι guests που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα σε μια βραδιά που το Principal θα γεμίσει με dub, jungle, reggae, roots και ατελείωτα μπάσα dubwise… In Dub We Trust!


PANDA DUB meets Mayd Hubb (France)
Το τρομερό παιδί της γαλλικής dub σκηνής δεν χρειάζεται πλέον πολλές συστάσεις, ενεργό μέλος της γαλλικής αλλά και διεθνούς dub σκηνής από το 2009. Είναι αναμφισβήτητα ότι πιο σημαντικό μας έχει δώσει η underground σκηνής της Γαλλίας τα τελευταία χρόνια και με συνεχώς ανοδική πορεία – τα venues που παίζει συνεχώς μεγαλώνουν χρόνο με το χρόνο και πολύ συχνά είναι sold out. Φανατικός υποστηρικτής του free downloading, έχει κυκλοφορήσει με αυτόν τον τρόπο όλα τα πολύ σημαντικά του άλμπουμ που μετράνε εκατομμύρια views και ακροάσεις, όπως τα κλασσικά πλέον ‘Born 2 Dub’, ‘Bamboo Roots, ‘Antilogy’. Στην Ελλάδα καταφθάνει με το καινούριο τρομερό άλμπουμ στις αποσκευές του, με τίτλο ‘Shapes and Shadows’ που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες. Στη Θεσσαλονίκη θα ανεβεί στη σκηνή να αναλάβει τα controls και τις κονσόλες σε ένα solo live dub set αλλά και μαζί με τον επίσης Γάλλο παραγωγό της dub Mayd Hubb, με τον οποίο συνεργάζονται στενά τα τελευταία χρόνια. Μαζί του λοιπόν on stage, ο Panda Dub θα μας παρουσιάσει ένα από τα γνωστά εκρηκτικά live dub set που τον έχουν κάνει ένα από τα πιο περιζήτητα acts στην διεθνή dub σκηνή. Get ready!

KRAK IN DUB (Argentina)
Αυθεντικός roots reggae junglist, ο Krak in Dub έχει διανύσει μεγάλη απόσταση από τότε που εμφανίστηκε σαν ένας από τους πρωτοπόρους του jungle κινήματος στη Γαλλία. Τα αυτοσχεδιαστικά live set του μπλέκουν δυνατά riddims με electro beats και dub μπασογραμμές και από jungle stepper μέχρι digital roots. Έχει δουλέψει με μερικούς από τους θρύλους της Τζαμαϊκανής μουσικής, όπως ο Horace Andy, o Anthony B, o Jah Mason, o Luciano και άλλοι, ενώ αυτή την περίοδο δουλεύει με τους Capleton και Demolition Man. Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 25 χώρες περισσότερες από 600 φορές, πάντα πιστός στην roots-jungle καταγωγή του.

Προπώληση εισιτηρίων 10 ευρώ (μέχρι εξαντλήσεως) στα:
Ticket House, Stereodisc, Rover Bar & Viva.gr