scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Raw Future presents AMP Outernational - Rooty Be - DOP - ISKER & KINGA


Φωτογραφία του Panagiwtis Vou.
*FREE ENTRY*

Raw Future presents
a Reggae / Dub / Drum and Bass / Dubstep Event
with 
AMP OUTERATIONAL
ROOTY BE
DOP
ISKER & KINGA

AMP OUTERNATIONAL
http://www.ampouternational.com/

Στην Αθήνα το 1998 μια ομάδα φίλων (μουσικοί –τεχνικοί ήχου) που πειραματίζονταν με ποικίλους ήχους και διαφορετικά μουσικά στυλ βαφτίστηκε Atiko Minus Project. Δυο χρόνια αργότερα, και μετά από πολλές συναυλίες σαν live μπάντα στην Ελλάδα, το ενδιαφέρον τους στράφηκε στις διαδικασίες μουσικής παραγωγής. Το A.M.P. βρήκε τον δρόμο του στους ήχους της Roots Reggae και Dub μουσικής και προσγειώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το μουσικό μήνυμα που έβγαινε δυνατό σαν βροντή από ηχοσυστήματα σαν του Jah Shaka, του Aba-Shanti-I του Jah Tubby’s, και των Iration Steppas φύτεψε τον σπόρο. Το 2006 κυκλοφόρησε στην Αγγλία το πρώτο 7’’ βινύλιο από την A.M.P. Outernational με τίτλο “Green”, που γίνεται αποδεκτό με εξαιρετικές κριτικές και επανεκτυπώθηκε 3 φορές! Τα τελευταία χρόνια η A.M.P Outernational έχει κυκλοφορήσει αρκετά “soundkiller” βινύλια, καθώς και digital κυκλοφορίες και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Echo Ranks, African Simba, Darkk Angel, Fae Simon και παραγωγούς όπως Jstar, Numa Crew, Dub Providers, Blend Mishkin, Radical G. Το dub plate AMP version του “Dr Who” έχει μόνιμη θέση στο κουτί με τα Dub plates των Iration Steppas για χρόνια τώρα! Οι A.M.P. επέστρεψαν στην Ελλάδα χωρίς να κόψουν τους δεσμούς τους με το Ηνωμένο Βασίλειο, αφού η συνεργασία με τον I-mitri (Counteraction) είναι μόνιμη, και αφοσιώθηκαν στην μουσική παραγωγή. Στις ζωντανές εμφανίσεις τους εκτοξεύουν έναν πραγματικά αυθεντικό ήχο βγαλμένο μέσα από την κουλτούρα των Dub sound systems, οδηγούμενο από προωθητικούς 4/4 steppers ρυθμούς και σχεδιασμένο να χτυπά βαριά και δυνατά όταν βγαίνει από ηχοσυστήματα επαρκώς ισχυρά ώστε να μπορούν να αποδώσουν σωστά τις απαιτούμενες συχνότητες. Το καλοκαίρι του 2007, μαζί με τους selectors Mashdown45, MistaOperator και Anna Mystic, κατασκεύασαν το δικό τους χειροποίητο και με έμφαση στις χαμηλές συχνότητες ηχοσύστημα και ανέλαβαν την αποστολή να μεταφέρουν αποτελεσματικά το μήνυμα της Reggae μουσικής και την κουλτούρα των Sound systems στο ελληνικό κοινό. Το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου παρουσίασαν για πρώτη φορά το DUBWISE HI-FI στην Αθήνα σε μια από τις πολλές θρυλικές βραδιές στο ΑΝ club. Το DUBWISE HI-FI μεγαλώνει και δυναμώνει… επιμένοντας κόντρα στους καιρούς, να δονεί με τις συχνότητές του τα θεμέλια της «Βαβυλώνας».

ROOTY BE
https://soundcloud.com/rooty-be

Γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα.Η μουσική του δεν έχει ορίζοντες.Οι παραγωγές του και τα DJ sets toy είναι επηρεασμένα από πολλά είδη κατά κύριο λόγο όμως από τις ρίζες των Rhythm and Blues,Roots Reggae,Dub μέχρι to 3000 year dub style και industrial ήχους.
Το 2013 ξεκινά να σπουδάζει στην Καλών Τεχνών της Θεσσαλονίκης,οπού μπαίνει σε πλεύση το RAW FUTURE sound (label).Διοργανώνοντας events και καλεσμένος σε άλλα εχει μοιραστεί χωρούς με DAWA HI-FI,MAD CODIOUF,NS KROO,m.c CLAPPER PRIEST,(DUBWISE HI-FI>>AMP OUTERNATIONAL,ANNA MYSTIC,MASHDOWN45,SKITLAB,MISTAOPERATOR),PROFESSOR SKANK
DUB RIOTS,JEPH1 και πολλούς ακόμα..."RAW DUB LIFE"

DOP
http://www.paranoiseradio.com/

Ερχόμενος σε επαφή για πρώτη φορά με την bass μουσική το 2010 στην Ξάνθη, ο Dop ξεκίνησε να ασχολείται με την μίξη μουσικών, αλλά και με την διοργάνωση αρκετών underground raves στην ακριτική πόλη.
Κατευθυνόμενος από την ανάγκη προώθησης και διάδοσης της soundsystem κουλτούρας, το 2011 δημιουργεί, μαζί με φίλους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για την μουσική, το StandBy Crew, μετρώντας μια σειρά από πετυχημένα parties διαφόρων μουσικών θεματολογιών, επικεντρωμένων πάντα στις μουσικές χαμηλών συχνοτήτων. Το 2013 εντάσσεται στο δυναμικό του Paranoise, αποκτώντας δική του εκπομπή με τίτλο BassTrip, μέσω της οποίας εκπέμπει μια φορά τον μήνα, με τα sets του να χαρακτηρίζονται κατά κύριο λόγο από dub/steppa, dubstep και drum and bass μουσικές επιλογές. Κατά την διάρκεια αυτών των χρόνων έχει μοιραστεί τα decks με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους djs και παραγωγούς της ελληνικής σκηνής, όπως Disphonia, Jeph1, Insom, Duckem, Vlastur, Abend, Anna Mystic, Alcalica, Amp Outernational και άλλους.

ISKER & KINGA
http://www.mixcloud.com/kinga-selecta
https://soundcloud.com/kinga-selecta
http://www.mixcloud.com/iSker/
https://soundcloud.com/isker

Οι Ιsker&KingA είναι ενα dj δίδυμο από τη Θεσσαλονίκη.
Ως μέλη του Dupstep.gr , την άνοιξη του 2010 φιλοξενούν
για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Πολωνό παραγωγό Radikal Guru.
Τον Σεπτέμβριο του 2011 γίνονται μέλη της ραδιοφωνικής ομάδας του Paranoise απ όπου αποχώρουν
το καλοκαίρι του 2016.
Τα 7 χρόνια ζωής τους οι Isker&KingA έχουν εμφανιστεί σε διάφορα bars/clubs/events της πόλης
και πρίν απο καλλιτέχνες όπως Asian Dub Foundation, Goth-Trad, Gantz, Disphonia, Jeph1,
Anna Mystic κ.α.
Αγαπημένα τους είδη : Roots Reggae Dub Dubstep.


https://www.facebook.com/events/872007252948273/