scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Reggaewise at Red Sea


Φωτογραφία του χρήστη Reggaewise.
Σάββατο 10 Φλεβάρη, το Reggaewise επιστρέφει στο Red Sea, με καλεσμένους τους Road Duck, σε ένα dj set με live φωνητικά και dubby manipulations.

* ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ *
DUB / STEPPA / BASS / JUNGLE

ROAD DUCK (dj set)
ANNA MYSTIC
INSOM
INDAMOUSE

Red Sea Reggae House
Ποταμιάνου 23, Ιλλίσια
έναρξη στις 23.00, είσοδος 5 ευρώ
** extra sound as always ! **

ROAD DUCK
Οι Road Duck είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε το 2009 από μια παρέα συμμαθητών με παραπλήσιες μουσικές καταβολές. Ξεκινώντας από αυτοσχεδιαστικά jam sessions, οι Road Duck επιχειρούν καταρχήν να πειραματιστούν με δικές τους, πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις, παρά με διασκευές. Το 2011 αποφασίζουν να ηχογραφήσουν το δικό τους demo στη Steppa, του Sigmataf. Η πρώτη τους ηχογράφηση θα αποτελέσει και την πρώτη τους επαφή με τον μετρονόμο. Από τότε ακολούθησαν πολλές ακόμη εμφανίσεις σε γνωστούς χώρους της Αθήνας και σε φεστιβάλ σε όλη την χώρα.
Ο ήχος τους αποτελεί ένα συνδυασμό dub και reggae μουσικής με αρκετά στοιχεία post και ψυχεδέλειας. Αυτό, βέβαια, δεν αποτέλεσε ποτέ περιοριστικό παράγοντα ούτε για τις μουσικές επιρροές, ούτε για το μουσικό έργο του συγκροτήματος, το οποίο δε σταματάει να διαμορφώνεται. Εξάλλου, το κάθε μέλος συνεχίζει παράλληλα τις δικές του μουσικές αναζητήσεις, είτε αυτό έχει να κάνει με μουσικές σπουδές, είτε με προσωπικές μουσικές παραγωγές που αφορούν σε άλλα είδη. Η σχέση των Road Duck με τη μουσική εστιάζει περισσότερο στην αναζήτηση και τη διαδοχή συναισθημάτων. Η δυναμική τους βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό και για αυτό διοργανώνουν και συμμετέχουν συχνά σε συλλογικά jam sessions, μυώντας νέα μέλη ακροατών στη μουσική διαδικασία.