scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

H Μόνικα στη Μικρή Επίδαυρο


Μία εντελώς διαφορετική παράσταση από τις συνηθισμένες της εμφανίσεις

Νεαρή ερμηνεύτρια, συνθέτης και στιχουργός η Μόνικα, θα παρουσιάσει με τη συνοδεία χορωδίας και εγχόρδων, καινούργια τραγούδια γραμμένα ειδικά για τις δύο βραδιές στη Μικρή Επίδαυρο. Για πρώτη φορά μέσα στα τρία τελευταία χρόνια που τη γνωρίζουμε, θα δούμε τη Μόνικα σε μια εντελώς διαφορετική παράσταση από τις συνηθισμένες της εμφανίσεις.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και παλιότερα, αγαπημένα τραγούδια από τα δύο της άλμπουμ, με στόχο όπως λέει η ίδια «να ταιριάξουν οι νότες με το μαγευτικό αυτό χώρο», μακριά από τον ηλεκτρισμό και την πολύβουη ένταση.

Η Μόνικα είναι η καλλιτέχνιδα που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια τις μεγαλύτερες προσδοκίες στο κοινό για τη δουλειά της. Στα 23 της χρόνια, κυκλοφόρησε την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά της, με τίτλο Avatar, με προπομπό το single Over The Hill.

Το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο “Exit” τη βρήκε να εξορμά προς όλες τις κατευθύνσεις, βρίσκοντας διέξοδο από συναισθηματικά ή και κοινωνικά βάρη, χωρίς να παύει, όμως, να αποτελεί μια εξίσου προσωπική κατάθεση με την προηγούμενη δουλειά της.

Στις 8 & 9 Ιουλίου η Μόνικα θα εμφανιστεί στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου