scroll

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

VIDEO ΣΟΚ: Πέταξε το σκύλο του από ταράτσα ύψους 10 μέτρων - Δείτε το απαράδεκτο βίντεο..


Ένας ακόμα ανώμαλος ανέβασε video στο προφίλ του στο facebook δείχνοντας πώς πέταξε το σκύλο του από την ταράτσα κτιρίου, ύψους πάνω από 10 μέτρα!

Το σοκαριστικό video προκάλεσε αμέσως την αντίδραση φιλόζωων, κυρίως Γάλλων που ειδοποίησαν φιλοζωϊκές οργανώσεις για να ψάξουν τον δράστη.

O υπάνθρωπος καταγράφεται να τραβά το σκύλο από την ουρά και να τον πετά ''απλά'' από την ταράτσα στο έδαφος!

Στο προφίλ που δημοσιεύτηκε το video δημοσιεύτηκε απάντηση ότι δεν είναι αυτός που πέταξε το ζώο από την ταράτσα αλλά απλώς...τραβούσε με την κάμερα. Αυτός που πέταξε το σκυλί από την ταράτσα λέγεται Ahmed και ο λόγος που έπραξε την βάναυση αυτή κακοποίηση είναι υποτίθεται ότι δάγκωσε τον αδερφό του.VIDEO- Πέταξε το σκύλο του από ταράτσα ύψους 10 μέτρων!

Προσπαθώντας να απολογηθούν στους εξοργισμένους φιλόζωους ζήτησαν συγνώμη και είπαν ότι μάζεψαν το ζώο και είναι ασφαλές...

Τελικώς οι ''φίλοι'' του φοβήθηκαν τόσο που δέχτηκαν να μιλήσουν με τους φιλόζωους και να δώσουν το όνομα
του δράστη. Μάλιστα είπαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει!

Συνηθίζει να πετά ζώα από ταράτσες για πλάκα!!!
Το adespoto.gr αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το video αυτό απέστειλε τα στοιχεία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αν και είναι μάλλον θέμα της χώρας όπου αναρτήθηκε, πιθανότατα της Ινδίας.

Το περιστατικό έγινε στην Αίγυπτο. Το θέμα το ανέλαβε τη ESMA (Egyptian Society for Merci to Animals).

Σε σημείωσή τους στο facebook διάβασα πως ο ίδιος ο δράστης ομολόγησε την πράξη του, παραδέχθηκε οτι έχει ξαναπετάξει ζώα, αλλά απο τον πρώτο όροφο και επιπλέον βρέθηκαν μέσα στο σπίτι του άλλα 2 σκυλιά, απο τα οποία το ένα το έσκασε και εξαφανίστηκε αμέσως μόλις άνοιξαν την πόρτα και το δεύτερο δεν μπορούσε να κουνηθεί, γιατί είχε σπασμένα καί τα 4 πόδια, το οποίο και φυσικά ανέλαβε η ESMA.

Τώρα αγωνίζονται να αποδοθεί δικαιοσύνη, καθώς οι νόμοι που προστατεύουν τα ζώα είναι ανύπαρκτοι στην Αίγυπτο.
http://arvilatv.blogspot.com

http://arvilatv.blogspot.com
http://arvilatv.blogspot.com